REPLAY – titta DIREKT

sälj din kurs enklare
 med Chat GPT


I det här inspelade labbet får du veta hur du kan förenkla din marknadsföring med Chat GPT och på så vis frigöra tid och energi till dina kunder.

Få mer tid till det som faktiskt betyder något (dina kunder) med LearnLab A.I.

Jag vet att du är proffs inom ditt område, men jag vet också att det kan vara jobbigt att jonglera med leverans och marknadsföring – och allt där emellan!

Tidsbrist, kreativ torka (eller för många idéer) och den där ständiga stressen att hinna bygga relation med potentiella kunder därute.

Av och till kan det vara tufft att ständigt locka till sig nya kunder och lyckas växa som företag.

Men vet du vad som hjälper?  

 Jo, mitt nya LearnLab förstås!  

Det här är ett inspelat labb (replay) där du kommer igång med att använda Chat GPT för att skriva inlägg, mejlkampanjer och annonser på typ nolltid. Det blir ett labb med teori och praktik och förhoppningsvis många aha-upplevelser. 

P.S. Labbet passar särskilt dig som konsultar, coachar eller säljer tjänster.

Tid: 90 minuter.
Pris: 99 kr exkl. moms.
Access: 3 dagar.

Ella från Course it Matters

"En total Game changer"


"Jag visste inte att du fanns, men nu har jag fastnat =)  
Du är så konkret och saklig, allt annat bleknar!!"


"Såå bra webinar! Tack!!!"


Hälsningar från tidigare deltagare av labbet

Men vem är då Ella?

 Jo, jag har jobbat med digitala utbildningar sedan tidigt 2000-tal och har skapat otaliga kurser till företag och organisationer som PWC, Systembolaget, Domstolsverket, Försäkringskassan Swedbank med fler, men också utbildat blivande e-Learningproducenter på Medieinstitutet i många år.

2013 vann en av mina kurser pris för "Bästa eLearning" i Swedish Learning Awards och jag var pionjären i Sverige med att hjälpa det lilla företaget bygga egna onlinekurser. (www.courseitmatters.se).

Vill du också hjälpa fler människor med DIN viktiga kunskap och ännu inte testat hur AI kan hjälpa dig med det – då har du kommit rätt!

Gör så här: 

1. Klicka på knappen
2. Gå till din inbox för att få tillgång till filmen.

...sätt på säkerhetsbältet för nu kör vi!